Contact Email
[email protected]

Contact Tel
052 77 90 88

Een op maat gemaakte oplossing voor al uw geconditioneerd transport gerelateerde zorgen!

INTERNATIONAAL GECONDITIONEERD TRANSPORT

Transport Van Kerckhove G. is uw transportbedrijf uit de regio Merchtem

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transport in Belgiƫ of naar het buitenland? Voor Transport Van Kerckhove G. is geconditioneerd vervoer van goederen een koud kunstje. Onze meer dan veertig jaar ervaring gooien wij graag in de strijd voor uw transportprobleem. Een duurzame aanpak staat daarbij centraal.

Vervoer van gekoelde of diepgevroren producten

Transport Van Kerckhove G. focust op goederentransport van gekoelde en niet gekoelde producten. Diepvriesproducten, maar ook verse en andere goederen transporteren wij met grote zorg. We halen de goederen rechtstreeks op bij de klant en leveren ze af op de vooraf besproken locatie. Dit kan zowel in het binnenland als in het buitenland zijn.

Groot of klein transport

Of u nu een kleine of een grote hoeveelheid gekoelde of diepgevroren goederen wenst te vervoeren, Transport Van Kerckhove G. heeft de gepaste logistieke oplossing in huis. Onze vrachtwagens met oplegger of bestelwagens zorgen voor een vlotte levering.

Wanneer een transport zeer spoedig moet gebeuren, kunt u een beroep doen op onze expresdienst.

Kwaliteit, ervaring en een modern wagenpark

Of het nu gaat om koeltransport, vriestransport of andere logistieke oplossingen. Voor (inter)nationaal transport van geconditioneerde producten beschikt Transport Van Kerckhove G. over een modern wagenpark dat uitgerust is met de nieuwste technologieĆ«n. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor een perfecte service en een vlotte levering. 

Door de combinatie van ons modern wagenpark en onze ervaren en deskundige chauffeurs bent u er zeker van dat uw vracht bij ons in goede handen is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Offerte geconditioneerd transport

Transport Van Kerckhove G. begrijpt wat logistiek is en levert uw producten op de juiste plaats, op de juiste tijd, in de juiste hoeveelheden en onder de juiste omstandigheden. 

Maak vandaag nog een afspraak en laat u overtuigen van de kwalitatieve aanpak van Transport Van Kerckhove G. uit Merchtem.

Enkele foto's